DE VOORDELEN VAN ZONNEBLOEM WAX KAARSEN

100% natuurlijk!
Zonnebloemkaarsen zijn gemaakt 100% Vegan Zonnebloemen wax – een natuurlijke, hernieuwbare bron die in veel regio’s gemakkelijk groeit. Dit in tegenstelling tot traditionele paraffinekaarsen die gemaakt zijn van petroleum. Petroleum is een niet-hernieuwbare bron die kankerverwekkende stoffen bevat die schadelijk zijn voor ons lichaam. Natuurlijke zonnebloem wax is een veel veiligere manier om te genieten van een kaars.

Schonere verbranding
Nul gifstoffen, kankerverwekkende of verontreinigende stoffen betekenen dat zonnebloem kaarsen minder snel allergieën veroorzaken. Zonnebloem wax is veel gezonder voor ons en voor het milieu. Deze planeetvriendelijke stof stoot geen vervelende stoffen uit in onze atmosfeer.

Langer durend verbranding
Zonnebloem wax heeft een lager smeltpunt dan paraffinewax. Dit betekent dat zonnebloem wax koeler brandt en langer meegaat dan paraffinekaarsen. Een langere levensduur van de kaars betekent dat u veel langer kunt genieten van heerlijke geuren.

Sterke geuren
De geur van een kaars wordt verkregen door de waspoel die omgeven wordt door de lont. Omdat het smeltpunt van zonnebloem wax lager is dan van paraffine, betekent dit dat er meestal een grotere plas rond de lont zit, wat resulteert in een veel sterker aroma.

Biologisch afbreekbaar en in water oplosbaar
Omdat zonnebloem planten zijn, is zonnebloem wax van nature biologisch afbreekbaar. Dit maakt onbedoeld morsen gemakkelijker om op te ruimen.

De waardering van winecandle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 45 reviews.